2018-07-23 05:53:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Remekül kijön ma mindenkivel

Napi horoszkóp július 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ön uralkodója a Mars, hátrálva belefutott az Uránusz kedvezőtlen fényszögébe, ami kifejezetten az anyagiakat érinti előnytelenül. Ön és partnere nem tudnak megegyezni, sem anyagilag, sem a gyermekük felügyeletével kapcsolatosan, nehéz napok elé néz.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az ön uralkodója Vénusz egy kellemetlen fényszöget alkot a Holddal: jó bolygó rossz fényszöge sem kártékony. Nem a párkapcsolat teljes megromlását eredményezi, hanem hogy a harmónia iránti vágy túlzásokat eredményez. Hiányzik önből az önfegyelem, elszakad a realitásoktól és teljesíthetetlen vágyak vezérlik.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold hatására egy pár napos mosoly szünet várható a párkapcsolat területén. A vágyai nincsenek összhangban a realitásokkal, és érzelmileg sem képes pozitív reakciókra. Életkörülményei nem szándékainak megfelelően alakulnak, nehezen birkózik meg a változásokkal vagy ezek a változások nem teszik boldoggá. Nem jó időpont szerelmi vagy családi ügyekhez.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a hatodik sorsterületről nem éppen örömteljes híreket hozhat. Általában rosszul méri fel a helyzetet, a kusza lelki viszonyok kihatnak egészségi állapotára, képzelt betegségeket, működési zavarokat, gyomor-problémákat hozhatnak.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Nap belelépett az Uránusz kellemetlen fényszögébe. Most nagyon fontos önnek, fogy szabadon, függetlenül járhassa az útját. Váratlan változások és átalakulások jellemezhetik ezt az időszakot. Azonban mindez kellemetlenséggel, kapkodással és idegeskedéssel járhat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma kevés önfegyelemmel rendelkezik, szerződések felbontását, megszegését jelezheti a mai tranzit. Ha egy kicsit simulékonyabb lenne a modora, tudná a dolgokat más irányba terelni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A vágy, hogy más embereket boldoggá tegyen, fontosabb, mint az önző szempontok. Remekül kijön ma mindenkivel, főleg a családtagjaival, akik hálások a sok jóért, amivel elhalmozza őket.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Energiáit nem a megfelelő célra irányítja. Ön valószínűleg önfejű és az örökös okoskodás és a különcködés jellemzőek lehetnek önre. Mindenáron győzelemre tőr.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold, ma az ön napjegyében jár és egy kellemetlen fényszöget alkot a Neptunusszal. Rosszul méri fel a helyzetet, félreérthet dolgokat, a kusza lelki dolgok kihatnak a testre, működési problémákat mutat a mai nap.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Most arra törekszik, hogy szorgalma, kitartása, céltudatossága segítségével megreformálja az életét. A hosszadalmas keresés után váratlanul a kezébe kerül a megoldás kulcsa. Anyagi téren is sikereket hozhat, ha a megelőző életszakaszban a tanulás volt az első.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma ön a szenvedélyei ki nem elégülése folytán kifejezetten kritikus lehet, emiatt meggondolatlan, elhamarkodott tettekre hajlamos. Partnerkapcsolatában csak a saját érdekeit igyekszik érvényesíteni, ennek féltékenység lehet a legmélyebb oka.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Neptunusszal feszült fényszögben áll, megnehezítik az ön számára az objektív gondolkodást. Emiatt ön túl rózsaszínben láthatja az egész világot és túl sokat vár el a partnerétől.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: